Volg een workshop bij Full Image

Samen met 8 vrouwen zet je stappen naar een minder gewichtig leven, naar een volledig leven, los van wat je lichamelijk in de weg staat.

Naast een deel theorie leer je vooral hoe je dit alles zelf in de praktijk kan omzetten. Je krijgt immers pakken huiswerk mee en voldoende tijd om ter plaatse te oefenen. Je helpt mekaar, moedigt mekaar aan, leert van mekaar.

Waarom werkt dit?

De werkwijze is gebaseerd op de neuro-cognitieve aanpak en de werking van het brein. Bovendien heb ik meer dan 20 jaar ervaring als communicatie-adviseur. Vanuit die ervaring werk ik ook aan stem en houding, kleur en stijl.  Die bepalen immers hoe je boodschap overkomt.  Alles bij elkaar krijg je een totaalpakket om je imago volledig aan te pakken.

Wat haal je er uit?

Je krijgt inzichten in je drijfveren, je struikelblokken, je opportuniteiten, je assertiviteit.  Je leert omgaan met je ergernissen, aanvaarden van wat je niet kan veranderen en vooral het leven te leiden waar jij recht op hebt. Volledig.

3-daagse – gratis testsessies

3 zondagen 2020

  • Data: 30/08, 27/09 & 25/10.
  • Uur: 9.00u. tot 16.00u
  • Locatie: Kerkstraat 11, 3020 Veltem-Beisem

6 avonden

6 dinsdagavonden

  • Data: data 2020 worden later meegedeeld, maar mail gerust!
  • Uur: 19.30u.tot 22.30u
  • Locatie: Kerkstraat 11, 3020 Veltem-Beisem

Veelgestelde vragen

Is dit een afslankgroep?

Neen absoluut niet. Het aanvaarden van ons lichaam en opbouwen van zelfvertrouwen is de  basis van Full Image.

Ben ik een therapeut?

Neen, dat ben ik niet. Ik ben communicatiedeskundige. Via deze professionele activiteiten kwam in ik contact met aspecten van personal branding, het begeleiden van het zelfvertrouwen van woordvoerders. Mocht ik op bepaalde momenten voelen dat de begeleiding nood heeft aan verdere, professionele begeleiding, dan wijs ik graag door.

Kan ik op 3 dagen tijd of 6 avonden mijn zelfvertrouwen terug winnen?

Op deze tijd zal je alleszins heel veel inzichten hebben gekregen, oefeningen om dagelijks toe te passen.  Het is echter wel een proces. Voor sommigen zal het sneller gaan dan voor anderen.

Wat haal ik uit die 3 dagen of 6 avonden?

Uit deze sessies haal je naast theoretische inzichten de mogelijkheid om te ervaren.  Je deelt dit met andere vrouwen, in een veilige omgeving. Je vindt er steun, aanmoediging en vooral handvaten om er volledig voor te gaan, loskomen van je angsten en twijfels over je voorkomen.

Schrijf je nu in!

Inschrijving Workshop

Of maak eerst even kennis

Twijfel je?  Heb je zin om er eerst eens over te praten of om meer te weten?

Dat kan!  Stuur me een mailtje en we maken een telefonische afspraak of we gaan er een kopje koffie over drinken.