Krijg individuele begeleiding bij Full Image

Sommige aspecten van je parcours kunnen tijdens de workshops misschien niet volledig aan bod komen. Misschien heb je eerst nood aan wat voorbereiding voor je de stap zet om in groep aan de slag te gaan. Of misschien ligt groepswerk je eenvoudigweg niet.

Ook dan kan je terecht bij Full Image. Een kennismakingsgesprek is daarom altijd handig.  Ik werk in het Leuvense en afhankelijk van jouw regio vinden we wel een geschikte locatie.

Wens je persoonlijke begeleiding? Dan kan dat zeker! Of je kan uit het aanbod hieronder een keuze maken en we werken dit helemaal op jouw maat en volgens jouw tempo uit!

Full Image Personality

Samen gaan we op zoek naar je unieke persoonlijkheid, je drijfveren, de eigenschappen die maken wie je bent. Wat zijn je struikelblokken en hoe ga je ermee om.  We vertrekken van een persoonlijkheidsanalyse.

Voor Full Image Personality betaal je € 65 per uur of je kan dit ook in groep volgen als workshop.

Full Image Confidence

Tijdens deze sessie omarmen we je persoonlijkheid en bouwen we van hieruit naar zelfvertrouwen. Via praktische technieken over machtsverhoudingen, lichaamstaal, stemgebruik, beweging etc. leren we je hier stap voor stap in groeien en je weerbaarder maken. We doen vooral heel veel oefeningen.

Voor Full Image Confidence betaal je € 65 per uur of je kan dit ook in groep volgen als workshop.

 

Full Image Visibility (Kleur-en stijl)

Ik ga samen met jou op zoek naar de ideale tinten en kleurenpalet die in harmonie zijn met je huidtype, je haarkleur en kleur van ogen.  Zo kan je jezelf volledig tot je recht te laten komen. We leren spelen, combineren en communiceren met kleur. Tevens gaan we na welke kledingstijlen passen bij wie je bent en hoe je je troeven uitspeelt. Vooral niet in hokjes denken!

Full Image Visibility duurt ongeveer 3 uur en je betaalt € 230 of je kan dit ook in groep volgen als workshop.

Kleuranalyse basis

Ik ga samen met jou op zoek naar de ideale tinten en kleurenpalet die in harmonie zijn met je huidtype, je haarkleur en kleur van ogen.  Zo kan je jezelf volledig tot je recht te laten komen. We leren spelen, combineren en communiceren met kleur.

Kleuranalyse basis duurt ongeveer anderhalf uur en je betaalt € 120 of je kan dit ook in groep volgen als workshop.

Stijlanalyse basis

In functie van je vraag of wens gaan we samen bekijken hoe we hiermee aan de slag gaan. We evalueren op basis van jouw lichaam hoe we je troeven in het daglicht zetten. Dit doen we door zowel te kijken naar de ideale stof, structuur en snit als naar kapsel, brilmontuur en accessoires die je look helemaal afwerken. Je bent en blijft wie je bent want ik denk en werk vooral niet in hokjes.

Stijlanalyse basis duurt ongeveer anderhalf uur en je betaalt € 120 of je kan dit ook in groep volgen als workshop.

Personal shopping of personal shopping online

Op ontdekking bij de leukste adresjes voor grote maten.
Voor meer informatie over personal shopping, klik hier.

Vraag een kennismakingsgesprek

Inschrijving individueel