Individuele begeleiding

100 % op je lijf geschreven

Wil je graag aan de slag met je zelfbeeld of je imago en vind je het fijn om persoonlijke gesprekken te voeren? Dan is individuele begeleiding iets voor jou. Tijdens 1-op-1 coachingsgesprekken gaan we aan de slag met de dingen waar jij tegenaan loopt. Je kan kiezen voor een persoonlijk traject op maat of voor persoonlijke begeleiding rond één van vaste thema’s bij Full Image.

Ik werk in het Leuvense, maar afhankelijk van jouw regio vinden we wel een geschikte locatie.

Mijn uurtarief is €75.

Wat kan Full Image voor jou doen?

Full Image Personal Experience traject

In 3 maanden naar een minder gewichtig leven

Ontdek onze persoonlijke begeleidingen

Full Image Personality

Omarm je eigen unieke persoonlijkheid

Samen gaan we op zoek naar je unieke persoonlijkheid, je drijfveren, de eigenschappen die maken wie je bent. We ontdekken je struikelblokken en hoe je ermee om kan gaan. We vertrekken van een persoonlijkheidsanalyse. Die helpt je talenten en energiebronnen in kaart brengen. We vertrekken altijd vanuit jouw unieke en specifieke vraag.

Full Image Confidence

Boost je zelfvertrouwen

De focus van dit coachingstraject ligt op zelfvertrouwen. Lastige opmerkingen over je lijf, je gewicht en eetgewoonten? Hoe ga jij daar mee om? Gewoon slikken? Boos worden? Weglopen? Je leert je grenzen aan te geven en je gevoel te delen. Je persoonlijkheid omarmen is een eerste stap. Van daaruit bouwen we aan zelfvertrouwen. Aan de hand van praktische technieken rond lichaamstaal, stemgebruik, beweging, … leer je hier stap voor stap in groeien. We doen vooral veel praktische oefeningen die je in je ook in j dagelijks leven makkelijk kan toepassen.

Full Image Visibility

Straal met jouw unieke stijl

Bij jouw unieke persoonlijkheid past een unieke uitstraling. Naast je présence, je stem en je lichaamstaal, vertelt ook kleur iets over wie jij bent, hoe jij je voelt en hoe je wil overkomen. Ik ga samen met jou op zoek naar de tinten die in harmonie zijn met je huidtype, je haarkleur en de kleur van je ogen.  Zo kan je jezelf volledig tot je recht te laten komen. Je leert spelen, combineren en communiceren met kleur. En je ontdekt ook welke kledingstijlen passen bij wie jij bent en hoe je je troeven uitspeelt.

Kleuradvies

Ik ga samen met jou op zoek naar de ideale tinten en kleurenpalet die in harmonie zijn met je huidtype, je haarkleur en kleur van ogen.  Zo kan je jezelf volledig tot je recht te laten komen. We leren spelen, combineren en communiceren met kleur.

Stijladvies

In functie van je vraag of wens gaan we samen bekijken hoe we hiermee aan de slag gaan. We evalueren op basis van jouw lichaam hoe we je troeven in het daglicht zetten. Dit doen we door zowel te kijken naar de ideale stof, structuur en snit als naar kapsel, brilmontuur en accessoires die je look helemaal afwerken. Je bent en blijft wie je bent want ik denk en werk vooral niet in hokjes.