Veelgestelde vragen

Is dit een afslankgroep?

Neen, absoluut niet. Het aanvaarden van je persoonlijkheid, je lichaam en het opbouwen van zelfvertrouwen is de kern van Full Image. Tijdens individuele begeleiding kan altijd wel gewerkt worden rond de achterliggende oorzaken van je huidige voedingspatroon en zal er eventueel doorverwezen worden naar specialisten op dat vlak.

Ben ik een therapeut?

Neen, dat ben ik niet. Ik ben in de eerste plaats een ervaringsdeskundige en coach. Ik heb als geen ander ervaren hoe het is om bekeken te worden met een maatje meer. Via mijn professionele activiteiten volgde in coachingopleidingen rond persoonlijkheid en zelfvertrouwen. Nadien kwam er ook een opleiding kleur, stijl en imagocoaching bij. De unieke combinatie van mijn ervaring en mijn professionele kennis leidde tot het concept van Full Image.

Kan ik op 3 dagen tijd mijn zelfvertrouwen terug winnen?

Het is een proces dat verloopt met vallen en opstaan. Tijdens de Full Image Experience Days krijg je inzicht in wie je was voor je werd wat iedereen van je verwachtte. Je krijgt ook oefeningen om tijdens je dagelijks leven toe te passen. Voor sommigen zal het sneller gaan dan voor anderen. Daarom zijn er de tussentijdse individuele coachingmomenten, een gesloten Facebook-groep voor alle deelnemers en tussentijdse sessies over heel specifieke thema’s, zoals hoe ga ik zonder scrupules naar de fitness, ik heb een presentatie te geven en weet niet hoe ik me moet voorbereiden, hoe blijf ik weerbaar in een omgeving vol commentaar over extra kilootjes?

Wat haal ik uit de Full Image Experience Days?

Uit deze sessies haal je naast inzichten vooral de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen en met anderen in dialoog te gaan. Je deelt dit met andere vrouwen in een veilige omgeving. Je vindt er steun, aanmoediging en vooral handvaten om er volledig voor te gaan. Je leert loskomen van je angsten en twijfels. Dit is een groeiproces.

Ik ben niet echt te dik maar zit toch niet goed in mijn vel, kan ik ook deelnemen?

Dik zijn of je dik voelen, of je niet goed in je vel zitten gaat vooral over het accepteren van wie je bent. Dus, ja, je bent zeker welkom.

Kan ik de Full Image Experience Days ook individueel volgen?

Uiteraard. Alles kan volledig op maat uitgewerkt worden, in functie van jouw specifieke vraag.

Ik heb wel interesse in kleur en/of stijladvies, de rest interesseert me minder. Kan dit?

Dit is perfect mogelijk. Je bent welkom met je vraag, welke dan ook.

Ik heb binnenkort een presentatie te geven in mijn bedrijf. Kan je me helpen voorbereiden?

Zeker. Weten wat je gaat vertellen is een. Hoe je het gaat vertellen is het tweede. Ik kan je begeleiden in het ontwikkelen van je kernboodschappen, maar ook bij je mentale voorbereiding: wie is mijn doelgroep, hoe wil ik overkomen, wat zijn mijn struikelblokken, hoe ga ik om met stress, wat trek ik aan om mijn boodschap te ondersteunen en in lijn met mijn persoonlijkheid.

Wat houdt de persoonlijkheidsanalyse in?

Aan de hand van een paar korte vragen of via het gebruik van foto’s vormen we een beeld van je persoonlijkheid. We kunnen ook een stapje verder gaan en werken met een professionele vragenlijst volgens een methode waarin ik gecertifieerd ben. Het resultaat is een zeer gedetailleerd overzicht van o.a. wie je bent, hoe assertief je bent en waar je struikelblokken of blokkades liggen, hoe je met stress omgaat en zoveel meer. Het is een zeer handig instrument om een begeleiding mee op te starten.