Iedereen heeft recht op goede en sexy lingerie, ook na Valentijn!

Zo rond Valentijn voel ik het altijd weer kriebelen. En nee, het zijn geen vlinders in mijn buik. Alhoewel de lente toch stilaan terug in de lucht hangt. Wat ik dan wel voel? De energie om werk te maken van mijn passie. De noodzaak om curvy vrouwen een duwtje in de rug te geven. Zodat ze vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. Ik begeleid ze graag naar een minder gewichtig leven.

Waarom rond Valentijn? Omdat dan de mooie lingerie bovengehaald wordt. Liefst in de ideale maten. De meeste lingeriemerken kleden de C-cups, terwijl de rest van het alfabet verwaarloosd wordt. Pijnlijk voor vollere vrouwen. Dat kan en dat moet anders.

Want wat je uitstraalt komt vanbinnen. Als jij je vrouwelijk, aantrekkelijk en zelfverzekerd voelt, dan voelen de mensen om je heen dat ook. Voor mij begint dat met lingerie. Het is het verlengde van mijn outfit en essentieel voor mijn zelfvertrouwen. De basics first dus!

Dat goede lingerie van essentieel is, hoor je wel vaker. Het geeft een verzorgde indruk, het is beter voor je houding en het zorgt absoluut voor een goed gevoel. Zeker ook voor de curvy vrouwen onder ons. Maar mag het ook iets meer zijn?

Mag het ook sexy voor curvy ladies?

De tijd dat lingerie voor de curvy vrouw oubollig en saai moet zijn, is lang voorbij! Je sexy voelen als curvy vrouw? Dat recht heb je! De tijd is ook voorbij dat je je met een maatje meer moet verbergen. Je rondingen accepteren doe je stap voor stap. Waarom zou je niet beginnen met jezelf goede en – waarom ook niet – sexy lingerie te gunnen? Zelf verlegde ik enkele jaren geleden mijn grenzen met een boudoir fotosessie. Wat een bevrijding! Ik spreek dus uit ervaring als ik zeg: je mooi voelen met je rondingen in sexy lingerie, het kan!

Op ontdekking bij Boobs by Elisabeth

Begin februari ging ik langs bij Elisabeth in Lubbeek. Drie jaar geleden begon ze er een lingeriezaak met focus op grotere maten. Wat een krachtige, prachtige vrouw trof ik daar. Ze hielp me eerlijk en oprecht en daar nam ze alle tijd voor

Opmeten, analyseren, luisteren naar mijn voorkeuren en mijn noden. En daarna passen. De juiste maat, de juiste pasvorm én dat allemaal in een stijl die bij mij paste. Het was meteen raak! Hier is een ervaringsdeskundige aan het werk.

Ook al vind je in de meeste lingeriezaken wel wat grote maten, toch is het voor ons, curvy ladies, niet altijd makkelijk. Meestal weet de verkoopster niet goed wat onze noden zijn, hebben ze wat we leuk vinden net niet in voorraad en vaak voelt het erg ongemakkelijk om er nagekeken te worden omwille van onze ronde vormen. Alsof wij het recht niet hebben op degelijke lingerie of om ons sexy te kleden en te voelen.

Absoluut wel! En ik ben blij dat ik een plek heb ontdekt waar dat allemaal kan. Ik deel ze graag met de dames onder ons die het zo hard nodig hebben om zich goed te voelen in hun lijf! Jezelf zijn, daar begint het bij, los van hoe je er uitziet. Elisabeth en de kracht die ze uitstraalt, is daar voor mij een mooi voorbeeld van.

21/02/2021 | Christine's message

Handvaten naar meer PAUWER

  • Wil jij ook sterker in je schoenen staan?
  • Vol vertrouwen in het leven staan?
  • Ongeacht hoe je eruit ziet?

Schrijf je in en ontvang maximum 4 keer per jaar onze Handvaten naar meer PAUWER

Hallo, ik ben Christine

Als ervaringsdeskundige zet ik mij in om denkpatronen en overtuigingen van en over rondere vrouwen overboord te gooien.  Ik wil jou het zelfvertrouwen geven om ten volle in het leven te staan. Om te kunnen realiseren waar je recht op heb!