Tryout Full Image Experience Days gelanceerd!

Zes dames hebben de eerste twee stappen gezet!

Twee van de drie tryoutdage hebben ondertussen plaatsgevonden op 4 en 24 oktober. Dag drie, gepland op 22 november, wordt uiteraard uitgesteld. Van zodra de coronasituatie het toelaat gaan we verder.

Zes fantastische, unieke dames stelden zich kandidaat om de Full Image Experience Days  als proefkonijn te beleven. Ze hebben de eerste stappen gezet naar een minder gewichtig leven. Dat er nog een hele weg af te leggen is om er in onze maatschappij als ‘rondere’ vrouw ten volle te staan werd alleszins duidelijk tijdens de debatten.  Iedereen vormt er zich wel een mening over: de blikken en rondout beledigende uitspraken zijn zeker de wereld nog niet uit. De kracht bestaat er dan in om bij je unieke zelve te blijven en je niet omver te laten blazen.

Kwestie van de plasticiteit van ons brein ten volle te benutten

Kan je op 2 of 3 dagen je volledige manier van denken omschakelen? Neen, uiteraard niet! Het belangrijkste is het inzicht en ervaring in hoe ons brein functioneert, hoe dit beïnvloed werd door onze opvoeding, de maatschappij, onze cultuur, gewoontes, waarden,…Daarnaast is het van cruciaal belang om onze unieke persoonlijkheid in te zetten om het evenwicht te vinden en de controle terug te nemen. Wie zijn we diep vanbinnen, waar ligt ons talent, wat geeft ons energie…Dat is waar we altijd kunnen op terugvallen. We willen er staan, of we nu een klein of groot maatje meer hebben. We zijn wie we zijn en niet hoe we er uitzien. En ons brein kan ons hierbij meer dan een handje helpen als we weten hoe we hiermee aan het werk kunnen gaan. Kwestie van nieuwe connecties te leggen.

Er staan, niet meer of niet minder

Niets is zo jammer te zien dat sommigen onder ons gebukt gaan onder dat ‘kilootje’ teveel. We leven maar een keer en zo jammer om er niet ten volle van te genieten omdat we denken dat we dat recht niet hebben. Dat is een stukje van de inhoud van dag twee: zelfvertrouwen, het recht om er te zijn. Hoe leer je om er echt te staan, zoals je bent, in je kracht? Wat speelt er onbewust mee? Hoe gebruik je je stem, houding en lichaamstaal in het opbouwen van zelfvertrouwen. Oefeningen begeleiden je stap voor stap in de eerste inzichten waar je valkuilen liggen en wat je zo triggert.

Ik kijk alvast uit naar dag drie!

Full Experience Days data alvast beschikbaar voor 2021!

Ondanks het feit dat we niet weten hoe corona ons verder in 2021 zal beïnvloeden heb ik toch al twee sets van de Full Image Experience Days ingepland. Neem alvast een kijkje. Ik ben altijd beschikbaar voor meer uitleg.

18/11/2020 | Christine's message

Handvaten naar meer PAUWER

  • Wil jij ook sterker in je schoenen staan?
  • Vol vertrouwen in het leven staan?
  • Ongeacht hoe je eruit ziet?

Schrijf je in en ontvang maximum 4 keer per jaar onze Handvaten naar meer PAUWER

Hallo, ik ben Christine

Als ervaringsdeskundige zet ik mij in om denkpatronen en overtuigingen van en over rondere vrouwen overboord te gooien.  Ik wil jou het zelfvertrouwen geven om ten volle in het leven te staan. Om te kunnen realiseren waar je recht op heb!