Workshop Full Image Experience Days

Voor vrouwen op weg naar een minder gewichtig leven.

In drie dagen leer je zelfbewust en vol zelfvertrouwen door het leven gaan zodat je (terug) ongecompliceerd jezelf durft zijn.

Voor wie is de Full Image Experience Journey?

Voor ik je vertel waar je tijdens de Full Image Experience Days mee aan de slag gaat, vertel ik je voor wie ik dit programma heb gemaakt. Dit is het traject bij uitstek voor vrouwen die niet goed in hun vel zitten. Voor vrouwen die zich gevangen voelen in hun lichaam. Voor vrouwen die zichzelf weer graag willen leren zien. Voor vrouwen die er willen staan.

Of je nu …

 • een beetje of heel zwaar bent en je daardoor liefst elke spiegel vermijdt.
 • moeite hebt om jezelf graag te zien zoals je bent.
 • je lichaam verstopt in kleren en je het liefst onzichtbaar zou zijn.

Samen met een groep van gelijkgestemde vrouwen leer je tijdens de Full Experience Days jezelf kennen en graag zien. Zodat je stap voor stap je zelfvertrouwen terug kan winnen. En nee, met afvallen heeft het niks te maken.

Zij gingen jou voor

{

Het is fijn om de 3 dagen met andere volle dames te volgen.  Zo valt al snel de schroom weg om grappige en minder grappige ervaringen te delen.  

In Christine’s traject zit ook een kleur-en stijladvies.  Ze denkt hierbij niet in (kleur)hokjes maar geeft advies op maat voor jouw stijl, smaak, comfort, enz … Ze denkt ook mee op gebied van bijpassende accessoires :  handtas, juweeltjes,…   

Een full experience om je extra te doen stralen !   

Hilde
{

De drie workshops bij Christine waren een eye-opener voor mij. Ze maakt je bewust van je eigen persoonlijkheidseigenschappen en denkpatronen, en de valkuilen die daarbij horen. Zo word je veel zelfbewuster en stap je buiten met meer zelfvertrouwen! Dit krijgt nog eens een boost dankzij het kleur- en stijladvies in de laatste sessie!  Bovendien doorloop je het traject met een toffe groep dames, waardoor je zoveel verschillende ervaringen hoort. Ik leerde mezelf beter kennen, heb meer zelfvertrouwen en ben weerbaarder tegen negatieve commentaar, zowel van mezelf als mijn omgeving. Heel fijne ervaring, die ik iedereen zou aanraden die al eens twijfelend in de spiegel kijkt.

Birgit
{

Christine helpt je om op een andere manier naar jezelf te kijken door langs de ene kant theorie mee te geven en langs de andere kant veel oefeningen te laten doen. Deze oefeningen gebeuren vaak in groep of worden in groep besproken wat dan weer voor herkenning zorgt. Ondanks dat het een workshop in groep is, heb ik het gevoel dat Christine mij persoonlijk begeleid heeft. Ze geeft je tips op maat, die op jou van toepassing zijn. 

Lize
{

Ik heb het driedaagse traject gevolgd bij Christine. Het was fijn om in een groep gelijkgestemde rondere dames te zitten, die zich niet willen laten opjagen door de heersende dieetcultuur. We kregen een aantal tips van Christine om negatieve gedachten te bannen over ons lichaam en hoe we in onze kracht konden gaan staan. Door dit samen met anderen te doen, was er ook een bijzonder gevoel van herkenning. Als je op een andere manier naar jezelf en je lichaam wil kijken, is dit traject een aanrader.

Ingrid Vaes

Wat gaan we drie dagen lang doen?

1 – ZELFINZICHT

Leer jezelf omarmen

Achter je gewicht schuilen vaak heel wat emoties en overtuigingen. Vaak passen we ons zo hard aan om te voldoen aan de eisen van onze omgeving, doen we zo hard ons best om niet te voelen wat dit met ons doet, dat we zelfs vergeten wie we zijn en waar wij gelukkig van worden. Daarom gaan we tijdens de eerste dag van de Full Image Experience Days op zoek naar je unieke persoonlijkheid. Naar de eigenschappen die van jou maken wie je bent en hoe je ze kan omarmen. Je leert een onderscheid maken tussen wat echt is en wat negatieve gedachten, oordelen en vastgeroeste overtuigingen zijn. Je ontdekt hoe je kunt zijn wie je bent, in plaats van wie je denkt te moeten zijn. Want je bent perfect, precies zoals je nu bent. Uniek!

2 – ZELFVERTROUWEN

Boost je zelfvertrouwen

Lastige opmerkingen over je lijf, je gewicht en je eetgewoonten? Hoe ga jij daar mee om? Gewoon slikken? Boos worden? Weglopen? Tijdens deze dag leer je je grenzen aan te geven en je gevoel te delen. Je persoonlijkheid omarmen is een eerste stap. Van daaruit bouwen we aan zelfvertrouwen. Aan de hand van praktische technieken rond lichaamstaal, stemgebruik, beweging, … leer je hier stap voor stap in groeien. We doen vooral veel praktische oefeningen en op het eind van de dag stap je al een stukje weerbaarder naar buiten.

3 – ZICHTBAARHEID

Straal met jouw unieke stijl

De kers op de taart is dag drie. Bij jouw unieke persoonlijkheid past ook een unieke uitstraling. Naast je présence, je stem en je lichaamstaal, vertelt ook kleur iets over wie jij bent, hoe jij je voelt en hoe je wil overkomen. Ik ga samen met jou op zoek naar de tinten die in harmonie zijn met je huidtype, je haarkleur en de kleur van je ogen.  Zo kan je jezelf volledig tot je recht te laten komen. Je leert spelen, combineren en communiceren met kleur. En je ontdekt ook welke kledingstijlen passen bij wie jij bent en hoe je je troeven uitspeelt.

Waarom werkt dit?

De werkwijze is gebaseerd op mijn persoonlijk parcours. Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe jij je voelt en waar je zoal tegenaan botst. Daarnaast combineer ik neurocognitieve wetenschap met mijn 20 jaar ervaring als communicatie-adviseur. Je leert je eigen gedrag en gedachten onderzoeken en aanpassen. We werken ook rond stem, houding, kleur en stijl.  Alles samen bepaalt dit hoe jij als persoon in de wereld staat. Het is een totaalpakket waardoor jij je zekerder voelt over jezelf en ook sterker overkomt. Het resultaat? Je kunt terug heerlijk en schaamteloos genieten van je leven.

Dit krijg je allemaal

Samen met een 6-talvrouwen zet je stappen naar een minder gewichtig leven. Naar een voller leven. Los van wat je lichamelijk in de weg staat.

Je krijgt:

 • een gedetailleerde persoonlijkheidsanalyse: voor meer inzicht in jezelf (ter waarde van €75)
 • belangrijke theoretische kapstokken: die duidelijk maken waarom je voelt wat je voelt en doet wat je doet
 • praktische oefeningen: voldoende tijd om ter plaatse te oefenen en pakken huiswerk om mee aan de slag te gaan in je dagelijks leven.
 • een handig werkboek: zo kan je de theorie altijd opnieuw nalezen en de oefeningen herhalen wanneer je maar wil.
 • individuele begeleiding: we spreken elkaar telkens 1 u. tussen de sessies in zodat je stappen blijft zetten (in totaal 3 u.)
 • basis kleur en stijl: basis kleuranalyse en kledingtips
 • shopping tips:  mooie merken en toffe adresjes voor een maatje meer
 • de Full Image Community: je komt in een groep gelijkgestemde vrouwen terecht. Je helpt elkaar, moedigt elkaar aan en leert van elkaar. Zowel in ’t echt als in onze Facebook community.
 • Gratis: verse soep, koffie, thee en een heerlijk vieruurtje

Stop met je te verstoppen en schrijf je nu in!

PRAKTISCH

Duur:

3 maanden samen aan de slag op 3 zondagen van 10 – 16.30 u. Telkens welkom vanaf 9.30u.

Aantal deelnemers:

Max. 6 deelnemers voor maximale interactie

Duurzame investering in jezelf:

€750 (particulier)

€875 (zakelijk, excl BTW)

Je kan ook in drie schijven betalen als je dat wil.

 DATA VOOR 2023

Schrijf je nu in!

Inschrijving FI Experience Days