Full Image Personal Experience

Full Image Personal Experience

Wat kan je van de Personal Experience verwachten? Het is een traject helemaal op jouw maat. Ik deel mijn ervaring en kennis aan de hand van persoonlijke begeleiding, échte gesprekken, oefeningen op jouw maat én opvolging. De begeleiding bestaat uit individuele sessies rond drie belangrijke thema’s. Hoe lang we bij elk thema stilstaan, hangt af van jij nodig hebt.

  • Personality: Wie ben ik, wat geeft mij energie?
  • Confidence: Hoe boost ik mijn zelfvertrouwen?
  • Visibility: Hoe zet je je persoonlijkheid om naar een eigen unieke stijl?
Full Image Christine De Pauw Maatje Meer

Zij gingen jou voor

{

Het is fijn om de 3 dagen met andere volle dames te volgen.  Zo valt al snel de schroom weg om grappige en minder grappige ervaringen te delen.  

In Christine’s traject zit ook een kleur-en stijladvies.  Ze denkt hierbij niet in (kleur)hokjes maar geeft advies op maat voor jouw stijl, smaak, comfort, enz … Ze denkt ook mee op gebied van bijpassende accessoires :  handtas, juweeltjes,…   

Een full experience om je extra te doen stralen !   

Hilde
{

De drie workshops bij Christine waren een eye-opener voor mij. Ze maakt je bewust van je eigen persoonlijkheidseigenschappen en denkpatronen, en de valkuilen die daarbij horen. Zo word je veel zelfbewuster en stap je buiten met meer zelfvertrouwen! Dit krijgt nog eens een boost dankzij het kleur- en stijladvies in de laatste sessie!  Bovendien doorloop je het traject met een toffe groep dames, waardoor je zoveel verschillende ervaringen hoort. Ik leerde mezelf beter kennen, heb meer zelfvertrouwen en ben weerbaarder tegen negatieve commentaar, zowel van mezelf als mijn omgeving. Heel fijne ervaring, die ik iedereen zou aanraden die al eens twijfelend in de spiegel kijkt.

Birgit
{

Christine helpt je om op een andere manier naar jezelf te kijken door langs de ene kant theorie mee te geven en langs de andere kant veel oefeningen te laten doen. Deze oefeningen gebeuren vaak in groep of worden in groep besproken wat dan weer voor herkenning zorgt. Ondanks dat het een workshop in groep is, heb ik het gevoel dat Christine mij persoonlijk begeleid heeft. Ze geeft je tips op maat, die op jou van toepassing zijn. 

Lize
{

Ik heb het driedaagse traject gevolgd bij Christine. Het was fijn om in een groep gelijkgestemde rondere dames te zitten, die zich niet willen laten opjagen door de heersende dieetcultuur. We kregen een aantal tips van Christine om negatieve gedachten te bannen over ons lichaam en hoe we in onze kracht konden gaan staan. Door dit samen met anderen te doen, was er ook een bijzonder gevoel van herkenning. Als je op een andere manier naar jezelf en je lichaam wil kijken, is dit traject een aanrader.

Ingrid Vaes

Een traject op jouw maat

1 – PERSONALITY

Leer jezelf omarmen

Samen gaan we op zoek naar je unieke persoonlijkheid, je drijfveren, de eigenschappen die maken wie je bent. We ontdekken je struikelblokken en hoe je ermee om kan gaan. We vertrekken van een persoonlijkheidsanalyse. Die helpt je talenten en energiebronnen in kaart brengen. We vertrekken altijd vanuit jouw unieke en specifieke vraag.

2 – CONFIDENCE

Boost je zelfvertrouwen

Daarnaast focussen we op zelfvertrouwen. Lastige opmerkingen over je lijf, je gewicht en eetgewoonten? Hoe ga jij daar mee om? Gewoon slikken? Boos worden? Weglopen? Je leert je grenzen aan te geven en je gevoel te delen. Je persoonlijkheid omarmen is een eerste stap. Van daaruit bouwen we aan zelfvertrouwen. Aan de hand van praktische technieken rond lichaamstaal, stemgebruik, beweging, … leer je hier stap voor stap in groeien. We doen vooral veel praktische oefeningen die je in je ook in je dagelijks leven makkelijk kan toepassen.

3 – VISIBILITY

Straal met jouw unieke stijl

Bij jouw unieke persoonlijkheid past een unieke uitstraling. Naast je présence, je stem en je lichaamstaal, vertelt ook kleur iets over wie jij bent, hoe jij je voelt en hoe je wil overkomen. Ik ga samen met jou op zoek naar de tinten die in harmonie zijn met je huidtype, je haarkleur en de kleur van je ogen.  Zo kan je jezelf volledig tot je recht te laten komen. Je leert spelen, combineren en communiceren met kleur. En je ontdekt ook welke kledingstijlen passen bij wie jij bent en hoe je je troeven uitspeelt.

Waarom werkt dit?

De werkwijze is gebaseerd op mijn persoonlijk parcours. Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe jij je voelt en waar je zoal tegenaan botst. Daarnaast combineer ik neurocognitieve wetenschap met mijn 20 jaar ervaring als communicatie-adviseur. Je leert je eigen gedrag en gedachten onderzoeken en aanpassen. We werken ook rond stem, houding, kleur en stijl.  Alles samen bepaalt dit hoe jij als persoon in de wereld staat. Het is een totaalpakket waardoor jij je zekerder voelt over jezelf en ook sterker overkomt. Het resultaat? Je kunt terug heerlijk en schaamteloos genieten van je leven.

Stop met je verstoppen

PRAKTISCH

Duur:

3 maanden samen aan de slag in functie van jouw planning en tempo.

Duurzame investering in jezelf: 

€1200 (particulier)

€1485 (zakelijk, excl btw)

Inclusief:

  • Persoonlijkheidsanalyse
  • Bespreking en ontwikkeling van een stappenplan
  • Kleur- en stijladvies, garderobe planning, personal shopping
  • Volledig in functie van jouw prioriteiten