Wat doet Full Image

Supporter op je weg naar meer zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn

Full Image is er voor wie graag goed in zijn vel zit. Voor wie stralend en vol zelfvertrouwen door het leven wil gaan. Voor wie op weg wil naar een minder gewichtig leven. En nee, we spreken hier niet over een dieet. Wel over een traject bijgestaan door een meelevende coach die je begrijpt, aanmoedigt en begeleidt. Waar naartoe? Jij die je zelfzeker voelt in je lijf zodat je heel bewust en vol zelfvertrouwen door het leven wandelt (of huppelt, als dat beter bij je past).

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe je lichaam je in de weg kan zitten. Ik maak tijdens mijn begeleiding gebruik van:

  • een erkende en professionele persoonlijkheidsanalyse
  • de neuro-cognitieve gedragsmethode
  • technieken uit presentatie- en mediatraining
  • kleur- en stijlprincipes

De begeleiding kan bestaan uit workshops of individuele sessies rond drie belangrijke thema’s:

  • Personality: Wie ben ik, wat geeft mij energie?
  • Confidence: Hoe boost ik mijn zelfvertrouwen?
  • Visibility: Hoe zet je je innerlijke om naar de buitenwereld in je kleding