Hallo, ik ben Christine

Als ervaringsdeskundige zet ik mij in om denkpatronen en overtuigingen van, en over, rondere vrouwen overboord te gooien.  Ik wil hen het zelfvertrouwen geven om ten volle in het leven te staan. Om te kunnen realiseren waar ze recht op hebben. Overgewicht en gelukkig zijn kan perfect.

Mijn weg

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Mijn vriendin en ik gunden onszelf op een bepaald moment een stijl- en kleurenanalyse.  Met al deze tips en advies zocht ik mijn weg. Het liep prima tot ik wat vaker tegen een muur liep, mijn eigen muur.

Er ontbrak iets… waarom pronkte ik niet met de nieuwe look die ik had ontdekt? Niet goed genoeg? Mijn personal branding werkte niet…  Een doodlopend straatje vol overtuigingen, vastgeroeste denkpatronen en ingeprente gedachten stonden me in de weg.

Een opleiding in de neuro-cognitieve gedragsmethode bracht inzichten. In mijn persoonlijkheid, mijn drijfveren, mijn struikelblokken. Het gaf mijn zelfvertrouwen een boost: het was een openbaring en bewustwording. En een serieuze tocht naar mezelf.

Full Image Christine De Pauw Maatje Meer

Zo ontstond Full Image

Full Image bekijkt alles, je persoonlijkheid, je zelfvertrouwen om dat dan om te zetten in jouw persoonlijke look.  De volledige integratie van je innerlijk met je uiterlijk.

Zo fier als een pauw kan ik nu wel zeggen dat ik mij goed in mijn vel voel.  Elke dag? Neen, uiteraard niet.  Ik val nog af en toe maar opstaan doe ik steeds sneller en beter.