Garderobe Fix

Garderobe Fix

Je kleerkast hangt waarschijnlijk vol met kleding voor als je ‘slanker’ bent, en tegelijk ook kleding die eigenlijk te groot is. Je hebt allicht stukken hangen met sentimentele waarde. Om nog niet te spreken over kleding vol gaten of vlekken.

En heb je wel voldoende kledingstukken die je nu echt passen en flatteren? Doe jezelf een plezier en haal de ‘rommel’ uit je kast. Je maakt jezelf alleen maar ongelukkig door kleding in je kast te hebben voor gisteren en morgen.

Respecteer jezelf en zorg dat je NU kan stralen en je goed in je vel voelt met wat je draagt. De rest is onnodige balast.

Een ideale garderobe is de vertaalslag van wie je bent en hoe je in je kracht staat. Echt een PAUWerkast!

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Je kleerkast aanpassen aan wie je echt bent met de outfits die je zelfvertrouwen ondersteunen
  • Niet iedereen heeft een groot budget om aan nieuwe kleren uit te geven. En toch kan je je kleerkast snel omtoveren tot een nieuwe? Hoe? Door nieuwe combinaties te ontdekken en eventueel kleine aanpassingen aan te brengen aan je outfits kan je weer een heel eind verder.
  • Na een kleur- en/of stijlanalyse kan je je garderobe daarop afstemmen: definitief de stuks bannen waarover je al zo lang twijfelt of ze jou echt wel flatteren.
  • Opruiming en organisatie van je bestaande garderobe om elke ochtend snel te kunnen bepalen wat je aantrekt
  • Na grondige opruiming en organisatie nagaan welke stukken eventueel ontbreken om je personal shopping hierop af te stemmen
  • Tijdens een garderobe fix-sessie ben ik niet alleen bezig met het uiterlijke deel van jou. Je garderobe is het verlengde van wie je bent en geeft je kracht om er te staan en niet van wie je wil zijn of zou moeten zijn of iets waar je je achter verbergt. Ik challenge je, ik help je, ik geef je tips en deel je mijn ervaring.

Jouw investering? € 75 per uur