Workshop Full Image Personality

Omarm je eigen unieke persoonlijkheid

Achter je gewicht schuilen vaak heel wat emoties. Vaak doen we zo hard ons best om niet te voelen, dat we vergeten wie we zijn en waar we gelukkig van worden. Daarom gaan we tijdens deze workshop op zoek naar je unieke persoonlijkheid. Naar de eigenschappen die van jou maken wie je bent en hoe je ze kan omarmen. Je leert een onderscheid maken tussen wat echt is en wat negatieve gedachten, oordelen en vastgeroeste overtuigingen zijn. Je ontdekt hoe je kunt zijn wie je bent, in plaats van wie je denkt te moeten zijn. Want je bent perfect, precies zoals je nu bent.

{

Het is fijn om de 3 dagen met andere volle dames te volgen.  Zo valt al snel de schroom weg om grappige en minder grappige ervaringen te delen.  

In Christine’s traject zit ook een kleur-en stijladvies.  Ze denkt hierbij niet in (kleur)hokjes maar geeft advies op maat voor jouw stijl, smaak, comfort, enz … Ze denkt ook mee op gebied van bijpassende accessoires :  handtas, juweeltjes,…   

Een full experience om je extra te doen stralen !   

Hilde
{

De drie workshops bij Christine waren een eye-opener voor mij. Ze maakt je bewust van je eigen persoonlijkheidseigenschappen en denkpatronen, en de valkuilen die daarbij horen. Zo word je veel zelfbewuster en stap je buiten met meer zelfvertrouwen! Dit krijgt nog eens een boost dankzij het kleur- en stijladvies in de laatste sessie!  Bovendien doorloop je het traject met een toffe groep dames, waardoor je zoveel verschillende ervaringen hoort. Ik leerde mezelf beter kennen, heb meer zelfvertrouwen en ben weerbaarder tegen negatieve commentaar, zowel van mezelf als mijn omgeving. Heel fijne ervaring, die ik iedereen zou aanraden die al eens twijfelend in de spiegel kijkt.

Birgit
{

Christine helpt je om op een andere manier naar jezelf te kijken door langs de ene kant theorie mee te geven en langs de andere kant veel oefeningen te laten doen. Deze oefeningen gebeuren vaak in groep of worden in groep besproken wat dan weer voor herkenning zorgt. Ondanks dat het een workshop in groep is, heb ik het gevoel dat Christine mij persoonlijk begeleid heeft. Ze geeft je tips op maat, die op jou van toepassing zijn. 

Lize
{

Wat een verademing is het nu om voor mijn kleerkast te staan. Jaren heb ik niet geweten welke kleding er precies bij me paste. Herken je dat ? Maar dankzij Christine is dat helemaal veranderd. Ze begon met het maken van mijn persoonlijke kleuranalyse en daarna volgde een doorlichting van mijn kleerkast.  Heb ik alles moeten weggooien? Helemaal niet. Ik kreeg meer inzicht in het combineren van kleuren en kledingstukken die mij meer laten ‘shinen’. Maar helemaal geweldig vond ik de nuttige tips die me meteen een stuk groter doen lijken. Of wat dacht je met mijn 1,57 meter? Zalig was dat !

Annie VE
{

Na mijn zwangerschap gaf het shoppen met Christine mij opnieuw het nodige zelfvertrouwen om er te staan als vrouw én als kersverse mama. Ze weet er gewoon die speciale stuks uit te kiezen die je doen stralen, en dat voor elk figuur. Bovendien was het ook gewoon heel plezant!

Katrien C
{

Ik heb het driedaagse traject gevolgd bij Christine. Het was fijn om in een groep gelijkgestemde rondere dames te zitten, die zich niet willen laten opjagen door de heersende dieetcultuur. We kregen een aantal tips van Christine om negatieve gedachten te bannen over ons lichaam en hoe we in onze kracht konden gaan staan. Door dit samen met anderen te doen, was er ook een bijzonder gevoel van herkenning. Als je op een andere manier naar jezelf en je lichaam wil kijken, is dit traject een aanrader.

Ingrid Vaes

Praktisch

Duur: 1 dag van 10 – 16 u. Welkom vanaf 9.30u.

Aantal deelnemers: Max. 6 personen voor maximale interactie

Duurzame investering in jezelf: € 265per persoon

Inclusief:

  • gedetailleerde persoonlijkheidsanalyse (ter waarde van €75)
  • praktische oefeningen: voldoende tijd om ter plaatse te oefenen en pakken huiswerk om mee aan de slag te gaan in je dagelijks leven.
  • een handig werkboek: zo kan je de theorie altijd opnieuw nalezen en de oefeningen herhalen wanneer je maar wil.
  • online opvolgingscoaching (2x 1 u.)