Herontdek je verloren vrijheid in Full Image Personality

Kom los van het strikje dat je rondom jezelf heb geknoopt in de loop der jaren en kom tot de essentie van jezelf: je persoonlijkheid. Een gouden geschenk, dat beloof ik je.  En dat is het vertrekpunt naar een minder gewichtig leven.

Persoonlijkheid staat niet op de weegschaal, wordt niet door een lintmeter aangegeven of even in de juiste kleding omhuld.  Persoonlijkheid dat heb je. En wie je ook bent, hoe je er uitziet, je mag er zijn. Jij bent uniek.  En dat kan je uitstralen.

Persoonlijkheidsanalyse

In dit onderdeel van het Full Image aanbod werk ik met tools ontwikkeld door het Instituut voor Neurocognitivisme en baseer ik mij op de inzichten van het brein die in de loop der jaren werden vergaard.  Deze methode en technieken helpen je terug te koppelen naar je essentie van waaruit je verder kan bouwen.  Hier komt een persoonlijkheidsanalyse aan bod en gaan we op zoek naar het volgende:

  • Wat zijn jouw drijfveren in het leven? En waar krijg je energie van? Wat is het waarvan je oogjes gaan fonkelen? Wat deed je vaak en graag als kind?
  • Wat zijn de dingen die je kan doen, zelfs na een vermoeiende werkdag?
  • Wat is het dat je zou doen mocht je op een ochtend opstaan en mogen doen waar je zin in had? En waarom net dit?
  • Waar geniet je het meeste van? Hoe ziet je droomvakantie er uit?

Hunkeren naar goedkeuring en erkenning

Van bij de geboorte  past de mens  zich immers heel snel aan. Vooral evolueren we in functie van wat onze ouders, onze familie, het onderwijs,… de maatschappij van ons verwachten  Zo gaan onze fundamenten en innerlijke plezier vaak verloren. Als kind worden we geconditioneerd en doen we dingen om de goedkeuring te krijgen van onze ouders. Als kind hunkeren naar de erkenning voor wie we zijn.  En vaak blijven we zoeken naar deze goedkeuring en erkenning, een leven lang. En dus doen we een strikje om onszelf zodat iedereen dat pakje leuk vindt, mooi, duur, nuttig, gewaardeerd,… vul het verder voor jezelf maar in. En als de maatschappij en je omgeving het je dan nog eens moeilijk maakt omdat je dat maatje meer hebt en je niet beantwoordt aan de vooropgestelde normen dan kan je dat parten spelen. Je kan er als het ware onder gebukt gaan.

Verloren vrijheden terug winnen

Bij Full Image heb je de goedkeuring en erkenning sowies en help ik je om die goedkeuring en erkenning in jezelf te vinden.  We gaan dat strikje even verwijderen om dat gouden geschenk te ontdekken.  We gaan als het ware de vrijheid die we hebben terugwinnen.

Wil je terug stralen, wil je met meer zekerheid in het leven staan, wil je minder gewichtig door het leven gaan?  Weet dat het allemaal in ons hoofdje zit, niet in de spiegel, echt niet!  Full Image Personality is de eerste workshop van de driedaagse tocht naar het minder gewichtige leven.

Jij bent mateloos mooi en als jij het gelooft, gelooft iedereen het!

07/05/2020 | Christine's message

Handvaten naar meer PAUWER

  • Wil jij ook sterker in je schoenen staan?
  • Vol vertrouwen in het leven staan?
  • Ongeacht hoe je eruit ziet?

Schrijf je in en ontvang maximum 4 keer per jaar onze Handvaten naar meer PAUWER

Hallo, ik ben Christine

Als ervaringsdeskundige zet ik mij in om denkpatronen en overtuigingen van en over rondere vrouwen overboord te gooien.  Ik wil jou het zelfvertrouwen geven om ten volle in het leven te staan. Om te kunnen realiseren waar je recht op heb!