Hoge Gezondheidsraad

Las net dit artikel van de Hoge Gezondheidsraad na de ‘heisa’ rond Pascale Naessens deze week.  Wie is eigenlijk deze raad? 

Een groepje mensen die streven naar hun gelijk? Ijveren voor de gezondheid van de bevolking?  Neen, geloof ik niks van. Wie zegt dat wat zij beweren dat dit correct is? Ik heb er zo een beeld van dat het een groepje steenrijke ‘adviseurs’ zijn die worden gestalkt door lobbyisten van de voedingsindustrie en die al wat daarbuiten wordt gezegd als ketterij beschouwen. Dat de consument moet beschermd worden, ja, volledig mee eens, vooral van de industrie, maar mensen die een nieuwe visie op gezonde voeding willen delen, neen, laat ons een open geest behouden zou ik zeggen.

01/10/2018 | inspirerende filmpjes

Handvaten naar meer PAUWER

  • Wil jij ook sterker in je schoenen staan?
  • Vol vertrouwen in het leven staan?
  • Ongeacht hoe je eruit ziet?

Schrijf je in en ontvang maximum 4 keer per jaar onze Handvaten naar meer PAUWER

Hallo, ik ben Christine

Als ervaringsdeskundige zet ik mij in om denkpatronen en overtuigingen van en over rondere vrouwen overboord te gooien.  Ik wil jou het zelfvertrouwen geven om ten volle in het leven te staan. Om te kunnen realiseren waar je recht op heb!